Poznati trener komentirao Đokovićevu čudnu ozljedu

đokoviću
Foto: fah

Novak Đoković je u osmini finala Australian Opena s 3:1 u setovima pobijedio kanadskog igrača Miloša Raonića i sutra će za polufinale igrati protiv Nijemca Zvereva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali opet je glavna tema čudna ozljeda Novaka Đokovića. Đoković je vodio s 2:0 u setovima i činilo se kako će lagano meč privesti kraju, ali počeo se žaliti na bolove i Amerikanac je stigao do 2:2. Sve to komentirao je najpoznatiji teniski trener današnjice Patrick Mouratoglou.

”Nadal ima problema s leđima, Novak s abdominalnim mišićima. Svjesni su svojih ozljeda, znaju da se stvari mogu pogoršati. Rafa očito pokušava skratiti svoje mečeve što više može kako bi se što manje zadržavao na terenu. Očito nije do kraja spreman. Novak mora raditi istu stvar. Međutim, on je u težoj poziciji jer ima ozljedu abdominalnih mišića, koji su aktivni u svakom udarcu”, rekao je francuski trener pa komentirao tezu da je Đoković izmislio ozljedu:

”Novak se uvijek kad bi bio u teškoj situaciji igrao s umom svojih rivala. Radio je to puno puta u prošlosti. Kad mu ne ide najbolje, pretvara se da je odustao, kao da nije tu, a onda odjednom proigra. Ali nikad nije lažirao ozljedu tijekom turnira. Zna se nositi s pritiskom i zato je šampion. Kad je došlo do ozljede tijekom meča s Fritzom, Novak je vjerojatno osjećao da je situacija teža nego što je zapravo bila. Vidjeli smo kako je odigrao protiv Raonića. Nemoguće je onako igrati ako vam je puknuo mišić. Ipak, jasno je da je imao neki problem. Nije ništa izmislio. Sjajno je što se ipak ne radi o težoj ozljedi jer završnica izgleda sjajno s Novakom, Rafom i svim tim mladim momcima”, zaključio je Mouratoglou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.