PPD Zagreb osvojio 3. mjesto u SEHA ligi

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su treće mjesto na završnom turniru regionalne SEHA lige, koji se održava u mađarskom Veszpremu, nakon što su u nedjelju svladali makedonski Vardar sa 26-23 (11-10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Zagreba Sandro Obranović i Ilija Brozović zabili su po 5 golova, Mario Vuglač dodao je 4, a vratar Filip Ivić skupio je 12 obrana. Ekipu Vardara predvodio je Dobrivoje Marković sa 5 pogodaka.

Vujović: Okrećemo se Ligi prvaka i Barceloni

“Čestitam ekipi Vardara koja je s velikim brojem ozlijeđenih igrača bila ravnopravna Zagrebu punih 50 minuta utakmice. SEHA ligu smo završili na trećem mjestu i sada se okrećemo Ligi prvaka i Barceloni”, izjavio je nakon utakmice trener Zagreba Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to vrlo teška utakmica jer smo izgubili dosta snage u polufinalu sa Veszpremom. Drago nam je da smo osvojili treće mjesto, a sada kreću pripreme za Barcelonu”, dodao je igrač Zagreba Duško Čelica.

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Zagreb 9. travnja dočekuje favoriziranu Barcelonu, a uzvrat je devet dana kasnije.

“Čestitam Zagrebu na zasluženoj pobjedi. Igrali su vrlo dobro i želim im sve najbolje u Ligi prvaka protiv Barcelone. Smatram da imaju šanse, jer igraju odlično”, rekao je trener Vardara Raul Gonzales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu u 18.00 sati sastaju se mađarski Veszprem, za kojeg igraju Mirko Alilović i Renato Sulić, te bjeloruski Meškov kojeg vodi hrvatski izbornik Željko Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.