PPD Zagreb slavio u Makedoniji

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb zaključili su natjecanje po skupinama Lige prvaka gostujućom pobjedom protiv skopskog Metalurga 22-20 (12-12) potvrdivši treće mjesto u skupini A iza THW Kiela i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb je i prije ove utakmice osigurao treće mjesto, a u Skoplju je stigao i do prve gostujuće pobjede ove sezone, te prve nakon 16 mjeseci. Posljednji put Zagreb je na gostovanju pobijedio u listopadu 2013. kod St. Petersburga.

U sastavu hrvatskog prvaka nije bilo ozlijeđenih Domagoja Pavlovića i Sandra Obranovića, dok je kružni napadač Teo Čorić utakmicu odgledao s tribina. Momčad Veselina Vujovića do pobjede su predvodili Zlatko Horvat s pet, te Leon Šušnja sa četiri gola, dok je Filip Ivić skupio 12 obrana. Kod domaćina najbolji su bili Marko Buvinić sa šest pogodaka, te Nikola Mitrevski sa 11 obrana.

PPD Zagreb je u deset kola sakupio 12 bodova, kao i drugoplasirani Paris Saint Germain, dok je prvo mjesto u skupini osvojio Kiel sa 18 bodova. Četvrto mjesto osvojila je španjolska Naturhouse La Rioje s devet bodova, Meškov je sakupio šest, a Metalurg tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb već u utorak će u istoj dvorani odmjeriti snage s istim protivnikom. Riječ je u dvoboju 15. kola SEHA lige.

Ždrijeb parova osmine finala rukometne Lige prvaka na rasporedu je u utorak, 24. veljače u Beču u 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.