Slaven Bilić ispustio ‘jedinicu’

Nogometaši Bešiktaša, za čijem kormilom sjedi hrvatski stručnjak Slaven Bilić ispustili su vodeću poziciju u turskom prvenstvu nakon što su u susretu 21. kola poraženi na gostovanju kod Eskisehirspor 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Kaan Kanak u 18. minuti. Bešiktaš je dominirao cijeli susret. Bilićeva momčad je imala 69 posto posjeda lopte, sedam kornera, te je uputila 11 udaraca prema suparničkim vratima, no nije uspjela svladati belgijskog vratara Ruuda Boffina na vratima Eskisehirspora.

Bio je to prvi ligaški poraz Bešiktaša u posljednjih pet kola, te tek drugi u zadnjih 13 kola.

Bešiktaš je ovim porazom prepustio ‘jedinicu’ Galatasarayju koji je u subotu u dramatičnom dvoboju na gostovanju pobijedio Sivasspor 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray sada vodi sa 48 bodova, Bešiktaš je drugi s bodom manje, dok je na trećem mjestu Fenerbahče sa 46 susreta i utakmicom manje. Fener u ponedjeljak dočekuje Akhisar Belediyespor i pobjedom bi preuzeo prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.