Pranjić: Bit će zanimljivo vidjeti Perišićevu reakciju na novi sustav

pranjić
Foto: snimka zaslona

U emisiji Stadion bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić i sudački ekspert Marijo Strahonja osvrnuli su se na 26. kolo HNL-a te na okupljanje reprezentacije, koja putuje na pripremni turnir u Dohi, gdje će igrati protiv Slovenije i Bugarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zanimljivo kolo, ali svako sljedeće bit će još zanimljivije. Nismo očekivali da će Hajduk izgubiti bodove protiv Istre, no vidjelo se u zadnjih par kola da Hajduk malo gubi fokus, da podliježe pritisku. Bit će zanimljiva sva kola do kraja, rekao je Pranjić o ligaškom vikendu iza nas, osvrnuvši se potom na okupljanje Vatrenih:

– Sve je očekivano. Izbornik se vodio time da su na popisu svi igrači koji su u dobroj formi. Ovo je možda najbolje što trenutačno imamo, nema nekih velikih iznenađenja, smatra Pranjić.

Važnost svake utakmice

– Svaka je utakmica reprezentaciji bitna, bez obzira je li prijateljska ili kvalifiakcijska. Izbornik je najavio da će probati novi sustav, s trojicom iza, što naši igrači igraju jako dobro u klubovima, a bit će zanimljivo vidjeti kako će Perišić reagirati na to, prokomentirao je gost emisije Stadion predstojeći pripremni turnir u Dohi. Podsjetimo, izbornik Zlatko Dalić najavio je da će ga iskoristiti za isprobavanje novog sustava igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

– Ove utakmice poslužiti će isprobavanju. Zanimljivo je vidjeti kako izbornik komunicira, priča normalnim jezikom, da ga svi razumiju, ne samo nogometni stručnjaci, zaključio je Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.