‘Pravi Ronaldo’ ispričao ‘pravu’ istinu o dva sata Diega Maradone

Foto: fah

O odlasku Diega Maradone oglasio se i pravi Ronaldo, onaj brazilski, koji je baš kao i Diego svojedobno bio najbolji nogometaš svijeta. Teško će se ikada utvrditi tko je od njih dvojice bio bolji, no činjenica je da su obojica igrali jedno finale Svjetskog prvenstva, i izgubili, ali i da su obojica osvojili naslov prvaka. Diego u Meksiku 1986. godine, Ronaldo 17 godina kasnije, u Japanu i Južnoj Koreji. Argentina i Brazil veliki su rivali u nogometu, ali su zato Ronaldo i Maradona bili prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je pak novinarima otkrio ”pravu istinu” o dva sata Diega Maradone. Naime, Argentinac je imao svoje razloge zašto je nosio dva sata. Ne zato što bi to bilo ”moderno”, ”IN” ili tako nešto već zato što ih je oba dobio od kćeri.

“Prvi put kada je Diego došao posjetiti me u Madrid i gledati utakmicu, nosio je dva sata. Bio je legenda, a na večeri mi je objasnio da ta dva sata nosi jer mu ih je dala kći. Od tada ih nije skinuo. Bio je spreman jedan mi pokloniti,  ali stvarno to nisam mogao prihvatiti. Na kraju sam ga morao uzeti jer je to on želio i uvijek ću ga čuvati kao uspomenu. Kao podsjetnik na njegovu velikodušnost…”, rekao je brazilski Ronaldo.

Ronaldo je istaknuo da su on i Maradona bili bliski posljednjih petnaestak godina te je dodao da mu je ”Mali zeleni” bio velika inspiracija”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Diego Armando Maradona prije nekoliko dana preminuo je u svom domu, u 61. godini života. Još uvijek se nisu smirile reakcije uzrokovane njegovom smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.