Pred vratima je rekonstrukcija Juventusove momčadi, što će biti s Ronaldom?

Foto:; Twitter/Juventus

Nakon serije loših rezultata atmosfera u Juventusu nije idealna, sve se češće nagađa oko odlaska ili ostanka Cristiana Ronalda u Torinu. Dobar dio medija već je najavio kako će se Portugalac ovog ljeta vratiti u Madrid, točnije Real, s kojim je osvojio sve što se dalo osvojiti. Je li tome doista tako?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je, podsjetimo, u nedjelju poražen od Beneventa, a gostima je to bio jedini udarac na gol (0:1). Nakon ovog poraza aktualizirale su se priče i glede odlaska ili ostanka trenera Pirla, kao i o velikoj rekonstrukciji momčadi ovog ljeta. Bez obzira na medijska nagađanja Ronaldo se neće vratiti u Real, naime, sportski direktor Juventusa Fabio Patrici jasno je odgovorio da na pitanje da li će poraz od Beneventa utjecati na budućnost Ronalda u klubu.

“Ne. Stojimo iza projekta kojeg smo započeli prošle sezone. Jedna utakmica neće promijeniti našu viziju i strategiju. Odlučili smo zadržati Cristiana Ronalda. On je najbolji nogometaš na svijetu i ostat će kod nas”, poručio je Paratici u razgovoru za Sky.

Podsjetimo, Cristiano je dres Reala nosio devet godina, nakon čega je, pomalo senzacionalno, prešao u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.