Ima i dobrih vijesti iz Maksimira: Joško Gvardiol spreman za utakmicu protiv Villarreala?

Zagreb,19.12.2020. - Utakmica 16. kola Prve HNL GNK Dinamo - Varaždin. Na fotografiji Joško Gvardiol. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Nakon povijesnog uspjeha Dinama te pobjede protiv Tottenhama u osmini finala Europske lige pred Modrima je još jedna prilika, dvoboj u dvije utakmice za polufinale protiv španjolskog Villarreala, koji je favorit, ali hrvatski prvak nije bez prilike, naprotiv. Pogotovo ako će igrati u najjačem sastavu. Zasad postoji bojazan da neće biti Brune Petkovića, koji se ozlijedio u derbiju protiv Gorce, no s druge strane postoji mogućnost da se vrati sjajni Dinamov obrambeni dragulj Joško Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, mladi reprezentativac Hrvatske zbog ozljede mišića propustio je obje utakmice s Englezima, no čini se da bi ubrzo mogao na teren. Nažalost, propustit će EURO za nogometaše do 21 godine, ali za susret sa španjolskom momčadi bit će spreman.

Odlične su to vijesti za Dinamo koji će tražiti novo čudo, a prvi susret igra se u Zagrebu 8. travnja.

Spomenimo na kraju da je Gvardiol već dogovorio suradnju s Leipzigom te nema sumnje kako ga, ako ga zaobiđu ozljede, čeka velika karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.