Dinamo u povijesnoj utakmici protiv Villarreala na Maksimiru bez Brune Petkovića?

Utakmica 26. kola Prve HNL između GNK Dinama i HNK Gorice na stadionu u Maksimiru. Na slici Bruno Petković iz Dinama slavi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Ozlijedio se jedan od najboljih nogometaša Dinama Bruno Petković u derbiju protiv Gorice te bi mogao biti upitan njegov nastup na izuzetnoj važnoj utakmici četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala na Maksimiru. Da se Petković ozljedio potvrdio je i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, koji je kazao da ne moće računati na Petkovića za predstojeće susrete Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, ostali smo bez Brune Petkovića, kao što smo već ranije i bez Ante Rebića. Obojice nema zbog ozljeda. Najteža utakmica je prva, ona kod Slovenije, jer okupljamo se sve do danas navečer, a samo dva dana kasnije čeka nas utakmica u Ljubljani”, rekao je još jučer izbornik Dalić.

Naravno, u Maksimiru je to znak za alarm, naime, Petković je sjajnoj u formi te bi za Dinamo bio veliki gubitak ako bi protiv Villarreala igrao bez ključnog napdača.

“Liječnička služba GNK Dinamo započela je s intenzivnom fizikalnom terapijom ozlijeđenog ramena, a zbog zadobivene ozljede Bruno Petković neće sudjelovati u ovom reprezentativnom ciklusu”, poručili su jučer u  Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.