Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uz hrvatsku rukometnu reprezentaciju: ‘Najlakše je, kad pitaju me…’

Foto: Facebook

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva jaku Španjolsku, rezultat 30:29 za Hrvatsku najbolje govori o kakvoj se utakmici i koliko teškoj radilo. Nakon hrvatske pobjede u Francuskoj, ali i nakon trijumfa Mirjane Lučić-Baroni u Australiji protiv Karoline Pliškove, Hrvati su pali u sportsku euforiju. Lijepo li danas Hrvat biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se nekoliko sati unatrag, vrijedi se vratiti. Naime, uoči utakmice protiv Španjolske potporu hrvatskim rukometašima poslala je preko društvenih mreža hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica je objavila fotografiju na svojoj Facebook stranici navijačke atmosfere te je uz fotografiju napisala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najlakše je, kad pitaju me koliko i kako ja nju volim jako, samo jedna riječ bi bila to, NEOPISIVO! AJMO KAUBOJI!!!”

Naravno, brojni “lajkovi” nakon toga pokazali su kako su Hrvati dočekali ovaj potez šefice države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.