Predsjednik Dinama nakon plasmana u LP najavio: ‘Stadion na Maksimiru će se rušiti i izgradit će se novi’

Zagreb, 27.04.2019. - Izvanredna konferencija za medije GNK Dinamo. Trener Nenad Bjelica i Dinamo produžili su ugovor do 2021. godine. Na fotografiji Mirko Barišić, Nenad Bjelica. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd 

Dinamo je remizirao s Rosenborgom (1:1) i, s obzirom na prednost od 2:0 iz Zagreba, ukupnim skorom izborili Ligu prvaka. Predsjednik maksimirskoga kluba Mirko Barišić nakon utakmice je govorio o stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“mi smo napravili sve što treba i mislim da ćemo imati jedan ozbiljan razgovor vrlo brzo… odluka je da Dinamo ostaje na Maksimiru, gradi se cijeli jedan kompleks, ide se u izgradnju atletskog stadiona na Sveticama, gradi se podzemna garaža, ovaj se stadion ruši i gradi se novi. Grad želi sam biti investitor, a mi želimo također – ako ne drugačije – kroz institut javno-privatnog partnerstva, da budemo partneri i da to konačno završimo. Stadion je zadnja granica i on je conditio sine qua non. Ako iz nekog razloga grad to ne bude htio, mi preuzimamo odgovornost, samo neka to prenesu na nas da to zakonski možemo izvesti. Mi ćemo ga izgraditi sami i mi ga moramo izgraditi!”, poručio je predsjednik Barišić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.