Reakcije igrača Modrih: ‘Briga me kako smo igrali. Dinamo je u Ligi prvaka pa nek drugi gledaju’

Budimpešta, 13.08.2019 - Uzvratna utakmica 3. kola kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka Ferencvaros - Dinamo. Foto HINA/ Daniel KASAP/ dkas

Nogometaši Dinama po sedmi put zaigrat će u skupini Lige prvaka, do sada niti jednom nisu prošli dalje, a u 36 odigranih utakmica ostvarili su četiri pobjede, pet remija i 27 poraza uz 22-82 razliku pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Rekao sam još na aerodromu kad ste me pitali… Rekao sam da ćemo donijeti tu Ligu prvaka u Zagreb i evo – donijeli smo je. Nije to samo moja zasluga, to je plod rada cijele momčadi. Ja samo mogu obećati da ćemo mi biti jednako dobri u Ligi prvaka kao što smo bili kroz ovaj kvalifikacijski period”, rekao je nakon utakmice Amer Gojak.

“Normalno je da će domaćin stisnuti i pokušati napraviti sve kako bi preokrenuo ukupni rezultat. Ipak, mi smo ovo zaslužili. Dišemo kao jedan, sav trud se isplatio. Drago mi je da sam zabio ovaj pogodak kojeg posvećujem svom djedu”, poručio je.

Nije ni Dominiku Livakoviću bilo lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je dosta teško ove večeri. Nismo ušli kao što smo to napravili u Tbilisiju ili u Budimpešti i to nam se obilo o glavu. Bilo je na poluvremenu u svlačionici dosta vatreno, ali u Dinamu je uvijek vatreno”, ističe.

“Briga me kako smo igrali. Dinamo je u Ligi prvaka pa nek drugi gledaju. Ne zanima me kako smo igrali. Nekad se puno bolje igralo, a nije se prošlo. Znači, znamo što vrijedi. Nitko neće pitati kasnije kako i što. Neka drugi razmišljaju kako smo igrali”, rekao je Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.