Predsjednik Hajduka pisao navijačima: ‘Vrijeme je za promjene i preispitivanje’

Foto: fah

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić uputio je pismo povodom 2021. navijačima koji se još nisu učlanili u klub. Prenosimo ga u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat. Bezuvjetnu ljubav i emociju smo osjetili i tijekom 70. rođendana Torcide koja je spektakularnim vatrometom pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude takav. Jak, moćan, prkosan i gospodski. Hajduk čija će slika i ponos prenositi diljem Hrvatske, Europe i svijeta. Protekla godina bila je prepuna izazova u svakom pogledu, privatno i poslovno. Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje. Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav. Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje. Tek je 110 godina iza nas, a toliko toga ispred nas, a da nismo ni svjesni. Od srca Vam želim drugačiju i uspješniju 2021. godinu”, poručio je Jakobušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.