Predsjednik Napolija o svom bivšem treneru: ‘Dao je otkaz u banci, on je komunist koji je morao raditi sa zlim novcem’

Foto: Snimka zaslona

Predsjednik Napolija, Aurelio de Laurentiis, svojim je izjavama vrlo često dizao medijsku prašinu, ni ovog puta nije iznevjerio samog sebe. Naime, Talijan je progovorio svom bivšem treneru, Mauriziju Sarriju, s kojim se nije baš rastao u idealnim odnosima kad je ovaj ljetos prelazio u Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam ga doveo u Napoli iako su mi svi govorili da to ne radim! U to vrijeme, Napulj je bio prekriven porukama kojima se protestiralo protiv te moje odluke”, kazao je De Laurentiis i nastavio u istom stilu.

“Sarri je oduvijek imao tu sposobnost da ga zavole i najekstremniji navijači. Veliki je individualac, netko tko se patio po nižim ligama gdje se igralo na terenima bez trave…”

Nema dvojbe, Sarri je inače veliki radnik, zahvaljujući toj svojoj osobini postao je i jedan od najcjenjenijih nogometnih stručnjaka na svijetu. No, kako tvrdi De Laurentiis, ima velikih mana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Otkrio sam da je izuzetno razdražljiv. Njegova žena čak nije smjela doći na stadion! Znao sam ga pitati koga ćemo kupiti u prijelaznom roku, a on mi je samo odbrusio da ne želi ništa znati o tome.”

Posebno je odjeknula posljednja izjava De Laurentiisa o Sarriju.

“Djeluje uplašeno, a otkrio sam i da je bio jako nezadovoljan dijelom života kad je radio u banci. Zamislite, on komunist, a morao je raditi sa “zlim novcem”. Patio je zbog toga i stvaralo mu je to ogromno nezadovoljstvo”, poručio je čelnik Napolija, a prenosi Goal.com/hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.