Predsjednik Osijeka uoči povijesne utakmice protiv Lokomotive: ”Morat ćemo bez vas na tribinama, ali momčad će prije i iznad svega igrati i za vas”

Foto: NK Osijek

Nogometaši Osijeka večeras, u posljednjem kolu Prve hrvatske nogometne lige ove sezone, igraju protiv Lokomotive odlučujuću utakmice za 2. mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Naime, i Osijek i Lokomotiva imaju šanse za 2. mjesto, pobjednik susreta ići će u kvalifikacije za Ligu prvaka, u slučaju remija drugo bi mjesto osvojila Rijeka, koja igra na Rujevici protiv Istre te očekuje pobjedu. Nažalost, zbog pandemije koronavirusa utakmice posljednjeg kola HNL-a ove sezoneće se igrati bez nazočnosti gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Osijek – Lokomotiva igra se od 21.05 na stadionu Gradski vrt. Uoči utakmice predsjednik NK Osijeka Ferenc Sakalj svim je Osječanima poslao poruku svjestan važnosti susreta:

“Drage Osječanke i Osječani, navijačice i navijači našeg Osijek  Ne sumnjam ni malo da bi na večerašnjoj utakmici atmosfera na stadionu bila predivna, jedinstvena, uostalom, vi ste isto zaslužni što se uopće borimo za povijesni klupski iskorak. Uvjeren sam da biste, kao i mnogo puta do sada, bili naš 12. igrač i stalnim navijanjem vodili svoj, naš Osijek do pobjede. Ovaj puta ćemo morati bez vas na tribinama, ali uvjeren sam da će momčad prije i iznad svega igrati i za vas. Očekujem da na terenu budemo beskompromisni i odlučni, da svi akteri prezentiraju Klub u najboljem svijetlu, da se izdignemo iznad ovih tema koje nas opterećuju posljednjih dana i da se nakon utakmice zajedno veselimo. Dokažimo svima da smo na pravom putu i izborimo se zajedno za europski bijelo-plavi Osijek!” poručio je Sakalj preko stranica kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.