Predsjednik Saveza o Kekovoj odluci: ‘Mislim da je to jedini razlog zašto nije izabrao Dinamo’

Foto: fah

Sinoć kasno postalo je jasno kako Matjaž Kek neće na klupu Dinama, nego ostaje izbornik slovenske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je jednostavan, kad je Matjaž došao u reprezentaciju htio je raditi na dulji rok. Želio je u sljedećem periodu stabilizirati igru reprezentacije. Mislim da je to jedini razlog, ovaj dugoročni dogovor i činjenica da želi voditi i dalje slovensku reprezentaciju, rekao je predsjednik Slovenskog nogometnog saveza Radenko Mijatović za 24ur.com.

“Naravno da je ovo bio veliki izazov, da ide u najbolju nogometnu ekipu na našim prostorima, ali njegove su ambicije vezane u reprezentaciju. Mislim da je to bila prava odluka i drago nam je da je tako odlučio”, zaključio je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.