Predvođeni Ivanom Perišićem: Sastav Hrvatske u Tallinnu jasno pokazuje veliku snagu Vatrenih!

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša posljednjih godina, koji je danas i jedan od najtraženijih nogometaša Europe, Ivan Perišić, vraća se nakon suspenzije u prvi sastav Vatrenih. Igrat će danas protiv Estonije, u dalekom Tallinnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nekompletni Vatreni su i dalje dovoljno jaki za pobjedu protiv jedne ipak skromne Estonije.  Perišić je propustio utakmicu protiv Ukrajine pred punim Maksimirom i pobjedu kojom su Vatreni učvrstili svoje prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini.  Podsjetimo, zbog izostanka Luke Modrića i Ivana Rakitića,” Perinjo” će voditi Hrvatsku kao kapetan, što je i zaslužio s obzirom na sve ono što je Vatrenima dao zadnjih godina, kao neumorni borac, strijelac i ”maratonac” na travnjaku te asistent. Hrvatska je dvadesetak mjeseci živjela i vozila ”njegovim motorima.”

Iako je u Zagreb po Perišića stigao čak i jedan Jose Mourinho, ne bi li ga ”dovukao” u Manchester United te pritom ponudio oko 40 milijuna eura, on se ne zamara novcem, odluku o transferu ipak će donijeti Inter.  Ivan je ostao koncentriran samo na Hrvatsku, ionako na odluku Intera, koji traži čak 60 milijuna eura, teško može utjecati.

“Bio sam tužan što ne mogu igrati protiv Ukrajine, nitko to nije želio više od mene. Međutim, sutra nas čeka Estonija, a meni je pripala čast prvi put izvesti momčad na teren kao kapetan. Nitko nije ponosniji od mene, tako da jedva čekam”, rekao je Perišić uoči utakmice protiv Estonije, u kojoj Hrvatska kao veliki favorit očekuje novu pobjedu.  Perišić i sam tvrdi da su Vatreni, unatoč brojnim izostancima, i dalje vrlo jaki te da imaju dovoljno igrača koji mogu zamijeniti one koji iz objektivnih razloga nisu s njima, poput Modrića, Rakitića, Mandžukića, Kalinića, Subašića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Siguran sam da će svi dati 100 posto od sebe”, poruka je privremenog kapetana Vatrenih.  U Estoniji neće zbog ozljede biti Vedrana Ćorluke, Šime Vrsaljka, Dejana Lovrena.  Drugim riječima, čak osam vrhunskih igrača, osam prvotimaca, izostat će u Tallinnu, a Hrvatska će istrčati s momčadi u kojoj bi mogli biti igrači Napolija, Juventusa, Reala… Zar to ne govori dovoljno o širini klupe hrvatske reprezentacije, o snazi današnje generacije Vatrenih?

S obzirom na sve navedeno gotovo kao imperativ nameće se veliki rezultat na Svjetskom prvenstvu iduće godine u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.