Prekrasni obiteljski trenuci Marina Čilića: Najljepše razdoblje života najboljeg hrvatskog tenisača

Foto: Instagram

Najbolji hrvatski tenisač, Marin Čilić, iskoristio je dugu i prisilnu pauzu uzrokovanu pandemijom koronavirusa na najbolji mogući način, naime, Marin uglavnom provodi vrijeme s obitelji, najviše, naravno, s tek rođenim sinom Baldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obiteljskoj kući svoje supruge Kristine u Cavtatu, kod punice, Marin je pronašao savršeni mir za prekrasne trenutke mlade obitelji, ali i za nastavak sezone, kad god ona počela. Zasad se još uvijek ne zna kad će to stvarno biti.

”Ova mi je stanka, na neki način, došla u pravo vrijeme. Baldo se rodio koncem siječnja pa sam u njegovu životu propustio samo dva tjedna, dok sam bio na putovanju. Ovo mi je jedno od najljepših razdoblja života. I meni i supruzi Kristini, zbilja smo sretni”, kazao je Marin Čilić u razgovoru za Večernji list.

Na pitanje kakav je Baldo kao dijete, je li zahtjevan, kako jede, Čilić je vidljivo dobro upućen odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Pretpostavljam kao i većina dojenčadi. Ima svoj ritam kad jede, spava… nemamo s njim nekih problema. Postao nas je svjestan, nasmije nam se. U tim trenucima preplave me takvi osjećaji kakve nikad nisam doživio, što je valjda i razumljivo.”

Čilić cijelo vrijeme nije prekidao s treniranjem?

”U Cavtatu sam pronašao posebno nadahnuće za to. Igralište je u blizini, ključ mi je dao voditelj terena pa smo mogli trenirati kad nije bilo nikoga, odvojeni od svih. Volim trenirati, uz proljetno sunce i cvrkut ptica to je posebno uživanje. Sad imam puno vremena, nisam ničim opterećen, pa se mogu posvetiti nekim detaljima za koje prije nisam imao vremena.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako najtrofejniji hrvatski tenisač današnjice surađuje s novim trenerom Vedranom Martićem? Na daljinu ili?

”Bio je Vedran desetak dana tu, a bio je i Duje Ajduković, pa smo zajedno trenirali. Prije toga Vedran i ja bili smo u kontaktu videovezom. Poznato je moje visoko mišljenje o Martiću i od naše suradnje očekujem puno.”

Kada Marin Čilić očekuje da bi mogao uslijediti nastavak sezone? Što misli o igranju bez navijača, bez linijskih sudaca i pobirača, s obilježenim lopticama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ne znam, meni se čini da nema smisla igrati bez publike jer ona donosi sponzore i stvara ugođaj. Nama je posebno važna uspostava koliko-toliko normalnih zrakoplovnih linija. Jer igrači dolaze iz cijelog svijeta, iz Japana, Australije i Amerike, a ne samo iz Europe. Mislim, može se o tome razgovarati ako se ova agonija s koronavirusom produlji, ali ja se nekako nadam povratku normalnim vremenima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.