Preminuo navijač Dinama nakon što mu je pozlilo na Maksimiru

Zagreb, 24.02.2022. - Uzvratna utakmica šesnaestine finala Europske nogometne lige: Dinamo - Sevilla. Na fotografiji Bad Blue Boysi s zastavom Ukrajjine. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Jedan navijač Dinama preminuo je nakon što mu je pozlilo na utakmici protiv Seville, objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku konferencije za medije trener Željko Kopić izrazio je sućut obitelji.

– U samom uvodu htio bih izraziti sućut obitelji preminulog navijača, svima nam je žao zbog te situacije, rekao je Kopić.

– S početkom utakmice Dinamo – Sevilla došlo je do situacije na južnoj tribini gdje je jednom navijaču pozlilo i izgubio je svijest. Brzom intervencijom medicinske sestre koja je bila u blizini i policijskih službenika pružena mu je prva pomoć. Odmah je došla medicinska ekipa koja je preuzela postupanje, međutim gospodin je prema nama dostupnim informacijama preminuo u bolnici. Klub izražava iskrenu i najdublju sućut obitelji i prijateljima zbog ovog tragičnog i tužnog događaja, objavio je GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru je bilo 9788 ljudi, odnosno 40 posto kapaciteta stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.