Prepucavanja Erica Cantone i Zlatana Ibrahimovića nisu baš ‘sjela’ navijačima

Foto: Snimka zaslona

Nakon što je legendarni francuski nogometaš Eric Cantona poželio Zlatanu Ibrahimoviću dobrodošlicu u Manchester United uz riječi “Ja sam kralj Uniteda, ti možeš biti princ,” vrlo brzo je stigao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oduvijek se divim Cantoni. Ali ja ne želim biti kralj Manchester Uniteda. Ja ću biti Bog Manchestera,” poručio je u svom stilu švedski napadač koji je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor za ‘Crvene vragove’.

Cantona, koji je tijekom EURO-a u Francuskoj bio Eurosportov ‘povjerenik za nogomet’ poželio je dobrodošlicu Ibrahimoviću na Old Traffordu.

“Odlučio si doći među crvene i to je najbolja odluka koju si ikad donio. Kad uđeš na Old Trafford, kad osjetiš duhove legendi koje su bile tamo, kad postigneš gol ispred Stretford Enda, pa onda čuješ kako navijači skandiraju tvoje ime. Kada ti srce počne lupati kao da će iskočiti, kada osjetiš da ćeš ih voljeti kao što oni vole tebe, znat ćeš, prijatelju, da si napokon došao kući. Ali, još jedna stvar, samo je jedan kralj Manchestera. Ti možeš biti princ. I broj 7 je tvoj, ako ga želiš, to je moj poklon za dobrodošlicu. Kralj je otišao, živio princ”, poručio je Cantona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski majstor je jedan od najpopularnijih nogometaša u povijesti kluba s Old Trafforda. Za ManU je u pet sezona odigrao više od 180 utakmica osvojivši devet trofeja.

Navijači su pretjerano sretni prepucavanjem

Najnovija prepucavanja između Cantone i Ibrahimovića, između legende i onoga koji se tek mora dokazati, nisu baš najbolje sjela navijačima kultnog engleskog kluba. Naime, Manchester pokušava već duže vrijeme pronaći put povratka na stare staze slave, ne ide mu baš najbolje, ovakva prepucavanja, sudeći prema reakciji brojnih navijača na društvenim mrežama, Unitedu neće pomoći, radi se o čistom gubitku energije i skretanja pozornosti sa stvarnih problema kojih ima na Old Trafordu i koje neće s čarobnim štapićem uspjeti riješiti čak ni novi trener Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho, Ibrahimović i Cantona trenutno su više u žiži javnosti nego svi nogometaši Manchester Uniteda zajedno iako je nova sezona pred vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.