Prijevozno sredstvo Vrsaljka i suigrača iz Atletica postalo hit

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko pohvalio se na Instagramu prijevoznim sredstvom kojim je došao na trening Atletica u snijegom prekrivenom Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oluja Filomena izazvala je velike poteškoće u cijeloj Španjolskoj, ali najgore je pogodila glavni grad, nezapamćena mećava. Zbog loših vremenskih uvjeta odgođena je utakmica Atletica i Athletica, a avion koji je Real vozio u Pamplonu zapeo je na pisti.

Nakon smirivanja oluje prestanka snijega, igrači Diega Simeonea nastavili su s treninzima. Ipak, nogometaši Atletica odlučili su s jeftinijim i pouzdanijim automobilom doći na trening Atletico Madrida.Vrsaljko, Carrasco, Lemar i Hermoso, svoje skupocjene limene ljubimce ostavili su u garaži, a na trening su došli sa starijim modelom Fiat Pande.

Vrsaljkova fotografija dolaska na trening na Instagramu privukla je brojne komentare i reakcije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.