Prikupljeno preko 60 tisuća kuna za liječenje sina legende Dinama Slavka Ištvanića

Zagreb, 12.05.2019. - Odigrana je humanitarna nogometna utakmica Dinamovih legendi iz 90-ih i Nogometnih ikona HNL-a kojom se obilje?ila godi?njica neodigrane utakmice Dinama i Crvene zvezde 13. 5. 1990 . Na slici Zvone Boban i Zlatko Dali?. foto HINA/ Tomislav PAVLEK

Udruga Dinamo to smo mi je objavila kako će legenda Dinama Slavko Ištvanić dobiti više od 60 tisuća kuna za liječenje svog sina koji boluje od cerebralne paralize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od ulaznica i donacija na utakmici skupljeno je 66 998 kuna, a donacije na poseban žiro račun iznosile su 10 708 kuna, dok je kroz sponzorstvo skupljeno još 15 000 kuna. Ukupno je skupljeno 92 706 kuna. Troškovi dvorane, tiskanja ulaznica, zaštitarske tvrtke, policije, izrade majica za utakmicu i ostalog iznosili su 30 000 kn.

Nadamo se kako će se idućoj akciji pridružiti i sadašnji Dinamovi igrači i trener Bjelica koji su nam ovo proljeće priuštili neke od najnezaboravnijih trenutaka na tribini, a koji su iz ovih ili onih razloga bili onemogućeni u dolasku u Cibonu. Nijedan dinamovac na terenu ni tribini nije zaslužio da bude uskraćen za takav spektakl, a najmanje je to zaslužio Slavko, čovjek koji je tom klubu dao apsolutno sve, a da nikad ništa nije pitao”, objavili su.

Novac je prikupljen u humanitarnom spektaklu u Ciboni u akciji “Dinamovci za Dinamovca”, a koja je okupila ikone Dinama i HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad h koja je igrala pod imenom “Slavkovi prijatelji” predvodio je bivši kapetan Hrvatske Zvonimir Boban, a igrali su i Kujtim Shala, Vjekoslav Škrinjar, Igor Cvitanović, Željko Cupan, Dario Šimić, Primož Gliha, Andrej Panadić, Željko Adžić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Željko Adžić te Gregor Židan.

Drugu ekipu činili su Silvio Marić, Ardian Kozniku, Tomo Šokota, Mate Baturina, Kruno Lovrek, Darko Raić Sudar, Josip Buljat, Mate Baturina, Željko Pavlović i Hrvoje Čale pod vodstvom Zlatka Dalića i Joška Jeličića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.