Primorje EB treći put zaredom osvojilo Jadransku ligu

Vaterpolisti Primorja EB treći su put zaredom osvojili naslov pobjednika regionalne Jadranske lige, oni su u finalu na svom terenu svladali dubrovački Jug CO sa 15-9 (0-2, 3-3, 7-3, 5-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po tri pogotka za Riječane postigli su Sandro Sukno, Cosmin Radu i Javier Garcia, po dva su dodali Damir Burić i Anđelo Šetka, a po jednoga Petar Muslim i Marko Elez, dok je najbolji u redovima Dubrovčana bio Paulo Obradović s četiri gola, po dva su postigli Nikola Janović i Nikola Visković, a jednoga Nicolas Bicari.

Jug CO je bolje ušao u utakmicu, čvrstom obranom i strpljivom igrom u napadu nakon prvih 13 minuta igre stekli su prednost od 4-1. No, u završnici druge, te tijekom treće i početkom četvrtine “proradio” je napad Primorja EB koji je u 12 minuta postigao čak 11 pogodaka pa je šest i pol minuta prije kraja bilo 12-8 za riječki sastav i pobjednik je bio odlučen. Do kraja dvoboja prednost “primorjaša” je narasla na konačnih visokih 15-9.

Svi pobjednici regionalne vaterpolske Jadranske lige:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2009. Jug CO

2010. Jadran (HN)

2011. Jadran (HN)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2012. Pro Recco

2013. Primorje EB

2014. Primorje EB

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2015. Primorje EB

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.