Pripreme: Porazi Dinama, Rijeke, Šibenika i Istre 1961

Foto: fah

Sva četiri hrvatska nogometna prvoligaša koja su igrala pripremne utakmice pred početak nove sezone u srijedu doživjela su poraze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak Dinamo, doprvak Rijeka i novi član društva najboljih Šibenik igrali su u Austriji i gubili redom od ukrajinskog Krivbasa sa 0-2, austrijskog prvaka RB Salzburga sa 0-1 te austrijskog drugoligaša GAK-a sa 1-3, dok je Ista 1961 svratila do Italije i izgubila od Udinesea sa 1-4.

Dinamo i Krivbas dogovorili su utakmicu od dva puta po 60 minuta, a oba pogotka ukrajinski sastav zabio je u razmaku od dvije minute, prvo se u strijelce upisao Adu (17), a onda i Tverdohlib (19).

Rijeka je izgubila od Salzburga golom Daghima (60).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Grazu je GAK poveo golom Satina (8), na 1-1 izjednačio je Perić (44), a u nastavku su Zaizen (74) i Lichtenberger (75) za 60 sekundi osigurali pobjedu svojoj momčadi.

Udinese je protiv Istre 1961 poveo preko Brennera (19), na 1-1 poravnao je Salim Fago (41), da bi pobjedu talijanskom prvoligašu osigurali Lucca (45), Thauvin (45+5) i Pejičić (64).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.