Probudio se s bogatstvom na računu, pa doznao da novac nije za njega

njemački
Foto: iStock

Brazilski amaterski košarkaš Joao Victor Gomes da Silva potpuno se šokirao kad je doznao da mu je na račun uplaćeno 350.000 eura. Dogodilo se to nakon što su ga zamijenili s njegovim prezimenjakom nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub Flamengo iz Rija, gdje je Gomes igrao košarku do 2020., je klub je njegove podatke pomiješao s podacima nogometaša Joaa Victora Gomesa da Silve, kojeg je u siječnju prodao u engleski Wolverhampton. Košarkašu je na račun stiglo 1.89 milijuna reala (oko 350.000 eura).

“Bio sam uplašen jer nisam znao odakle dolazi novac. Mislio sam da je netko pogriješio kada je uplatio novac ili tako nešto. Moj prijatelj mi je također rekao da moram biti oprezan jer bi netko mogao koristiti moj račun za pranje novca”, rekao je 19-godišnjak za portal Globo Esporte.

“Sve ćemo riješiti što je prije moguće”, rekao je Joao Gomes, košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.