Pročitajte što je Rakitić poručio predsjedniku Barcelone!

Foto: fah

Nastavljaju se nagađanja kako će Ivan Rakitić napustiti Barcelonu, a on šalje poruke kako planira ostati u Kataloniji do kraja ugovora koji mu traje do 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ime mi se posvuda pojavljuje i ja sam navikao na to. Ali planiram odraditi ugovor do kraja. Trener i predsjednik nisu razgovarali sa mnom i nisu mi rekli da me više ne trebaju. Želim razmišljati samo o Barceloni, ali ako se pojavi neka dobra ponuda…”, rekao je Rakitić za Cope.

“Očekivao sam da će se netko iz kluba oglasiti i reći: Rakitić ostaje! Međutim, predsjednik Bartomeu mi ništa nije rekao. Ako ovo sluša, možda me nazove sutra. Ja sam uvijek za razgovor, pa bi bilo lijepo da me kontaktira”, dodao je.

Barcelona se vratila treninzima, a Rakitić je otkrio kako su suigrači pohvalili njegov fizički izgled nakon kućnih treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.