Profitirao bi Portugal, Luksemburg, ali i Srbija: Hoće li Ukrajina izgubiti za zelenim stolom sve ono što su osvojili na terenu?

Foto: fah

Ukrajina je vrlo dobro startala u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo, naime, nakon prva dva kola Ukrajinci su u skupini B prvi s četiri osvojena boda. U prvom su kolu u gostima kod Cristiana Ronalda i Portugala osvojili bod, dok su sinoć uz dosta muke bili bolji od Luksemburga 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, postoji realna mogućnost da Ukrajinci na kraju ostanu bez onoga što su na terenu osvojili i to zbog nevjerojatne pogreške koju su napravili, a kakve su inače rijetke na ovoj razini natjecanja. Naime, navodno su, kako je objavio Maisfutebol, Ukrajinci prekršili pravila FIFA-e zbog Juniora Moraesa, spomenuti je igrač, inače Brazilac s ukrajinskom putovnicom, nastupio u obje utakmice. Navodno nije imao pravo na to.

Iz Fife su najavili istragu od koje bi mogli profitirati Luksemburg i Portugal, ali i Srbija koja se također nalazi u istoj grupi i nakon jedne utakmice ima jedan osvojeni bod, onaj u Portugalu. Ako se sumnje potvrde Ukrajinci će za zelenim stolom ostati bez bodova, dok će pobjede pripasti Portugalu i Luksemburgu.

Kada bi se to dogodilo Luksemburg bi bio nakon dva kola senzacionalno vodeći u skupini s osvojenih maksimalnih šest bodova, Portugal bi imao četiri, Srbija jedan bod, dok bi Ukrajinici umjesto četiri, koliko sada imaju, imali nula bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.