Prosinečki: Priča se da ja pijem, a da je Boban gej

Foto: fah

Robert Prosinečki bio je gost emisije “O svemu i ni o čemu s Krešom i Krunom” na SportKlubu. Krešimir Karačić i Krunoslav Simon pitali su ga o odnosu s Davorom Šukerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, ali kad god se vidimo se pozdravljamo i pijemo kave ako treba. Znaš kako, kad dođeš do neke funkcije, pogotovo kad si predsjednik saveza, onda dolazi i do kritika. Davor je u biti jedan dobar dečko”, rekao je Prosinečki za Sportklub.

A onda se našalio.

“Puno puta mi sve iskrivljujemo. Priča se da Robert pije, a Robert ne pije. Priča se da je Zvone homoseksualac, a ja znam da nije. Pričaju da je Davor škrt i da ne da ništa, priča se… Ljudi vole priču.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.