Prosvjed za Đokovića: Otac sina usporedio s Isusom, stigli traktoristi i konji

Foto: snimka zaslona

Završio je prosvjed ispred zgrade skupštine koji se u Beogradu održao i drugi dan zaredom. Povod je potpora Novaku Đokoviću koji u imigracijskom centru u Melbourneu čeka odluku o žalbi na deportaciju iz Australije. Prosvjed je predvodio Novakov otac Srđan, a na prosvjed su stigli traktoristi i konji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan Božić svim pravoslavnim vjernicima u cijelom svijetu, a svima ostalima, našoj braći katolicima i muslimanima, svako dobro. Ovdje branimo Noleta, branimo sve nas zajedno. Vidite što se treći dan događa s našim Noletom. Je li to moguće? Vjerujete li u to? Jesmo mi nešto krivi? Zašto nam to rade?”, pitao se Srđan Đoković pa nastavio:

“Nismo ovdje da napadamo nekoga, nego da branimo sve nas. Morate shvatiti, posebno mi stariji, da ovako nema budućnosti za našu djecu. Hoće nam upropastiti sve, a Novak je dio slobodnog svijeta. Nije zaslužio da mu ovo rade. Sram ih bilo! Ovo je borba za opstanak. On je pokazao da ima svoje ja i da misli svojom glavom, a oni su dvije godine u zarobljeništvu i šute.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokovićev otac je na kraju svojeg izlaganja pred gomilom Novaka usporedio s Isusom, pišu Sportske novosti.

“Ako ima pravde, ovo će se vratiti na pravi način, a Bog je velik! I Isus je imao strašan problem i svašta su mu radili, ali je i dalje živ u nama. Tako i Novak, on je naše sunce na kraju tunela. Ne mogu ga baciti na koljena, on je srce Srbije i srce slobodnog svijeta”, kaže Srđan pa dodaje:

“Imamo pjesmu koju smo napisali za Noleta: “Jedna zemlja, jedan tim, ponosim se srcem svim, iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim!” Još jednom veliko hvala ljudi za nekoliko milijuna ovdje. Vi ste naša braća! Ovo Novaku puno znači i pokazuje mu da nije sam i da smo svi uz njega. Svi smo različiti, ali imamo jedan cilj, a to je da ne damo da nas gaze i bacaju na koljena. Čestitamo vam najsretniji praznik u Srba, Božić! Neka vas Bog čuva kao i Novaka”, zaključio je Srđan Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.