Protiv Levantea najgori mogući ishod za Real: Ispustili prvo mjesto u prvenstvu, ostali bez Hazarda za ključne utakmice sezone…

Foto: fah

Jedan od najboljih igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji prije dvije godine, belgijski reprezentativac, Eden Hazard, ozlijedio se na sinoćnjoj za Real ne baš najboljoj utakmici. Naime, Real je porazom od Levantea ispustio prvo mjesto na ljestvici na koje se popela Barcelona. Zvijezda Reala morat će pauzirati najmanje dva mjeseca, barem tako pišu španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, belgijski nogometaš se vratio na teren poslije tromjesečne stanke uzrokovane ozljedom zgloba, a tijekom susreta protiv Levantea napukla mu je fibula desne noge.

Drugim riječima, utakmica protiv Levantea za Real imala je najgori mogući ishod, ostali su barem privremeno bez prvog mjesta na ljestvici, a ostali su bez Hazarda u najvažnijim, predstojećim ključnim utakmicama Lige prvaka, ali i domaćeg prvenstva. Naime, Hazard će sasvim sigurno propustiti utakmice protiv Manchester Citya u Ligi prvaka i derbi protiv Barcelone u prvenstvu. To su utakmice u kojima Real puno toga rješava za ovu sezonu. Sudar s Barcelonom na Santiago Bernabeu izravan je dvoboj za prvo mjesto Primere.

Hazard u Realu nema sreće, naime, otkako je iz londonskog Chelseaja prešao u redove kraljevskog kluba nastupio je tek u 10 utakmica i postigao samo jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.