Protivnik Hajduka u Europskoj ligi sve jači: Sigurdsson najskuplje pojačanje u povijesti Evertona

Foto: fah

Engleski prvoligaš Everton, protivnik Hajduka u posljednjem pretkolu Europske lige, dobio je još jedno pojačanje, i to najskuplje u povijesti kluba. Iz Swanseaja je za 49 milijuna eura doveden islandski veznjak Gylfi Sigurdsson (27), objavili su u srijedu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je Romelu Lukaku bio najskuplji igrač Evertona, za njega su 2014. platili 34 milijuna eura Chelseaju.

Sigurdsson je u Swanseaju proveo tri sezone, a prije toga igrao je za Tottenham. U prošloj sezoni Premier lige Sigurdsson je u dresu Swanseaja upisao 9 golova i 13 asistencija. Ključni je igrač reprezentacije Islanda za koju je u 50 nastupa zabio 15 golova.

Everton je ovog ljeta na pojačanja potrošio više od 100 milijuna eura. U klub se, nakon 13 godina u Manchester Unitedu, vratio Wayne Rooney, a na Goodison Park stigli su još i branič Michael Keane, veznjak Davy Klaassen te napadač Sandro Ramirez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.