Prva reakcija Filipa Zubčića nakon pobjede: ‘Ostvario sam životni cilj!’

Foto; snimka zaslona

Filip Zubčić do pobjede je doskijao s 12. mjesta u prvoj vožnji na veleslalomu u Yuzawa Naebi u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U prvoj vožnji imao sam jednu veliku grešku, znao sam da sam tu dosta izgubio, ali znao sam da će biti teško u nastavku. Znao sam da ću morati gurati najviše što mogu da to nadoknadim i evo stigla je pobjeda”, prve su riječi Filipa nakon pobjede.

Ovo je o prva pobjeda u veleslalomu nekog hrvatskog skijaša, što čak niti Ivica Kostelić to nije uspio ostvariti.

“Jako sam sretan, nakon sam uspio pobijediti u Svjetskom kupu, i to veleslalom, što mi je bio najveći cilj u životu. Uspio sam! Dvije jako dobre i teške vožnje, s obzirom da sam u prvom laufu imao veliku grešku, koja me koštala jako puno, skoro sam se zaustavio prije ravnice. No znao sam da je sve moguće, staza je bila dosta razrovana, padala je kiša, puhao vjetar, uvjeti su bili stvarno teški”, rekao je Zubčić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.