Prvak u skijaškim skokovima Ammann još godinu dana na skakaonicama

Foto: fah

Četverostruki olimpijski prvak u skijaškim skokovima 36-godišnji Simon Ammann i sljedeće sezone će se natjecati u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ammann je posljednjih godina daleko od svjetskog vrha i mnogi su mu predviđali odlazak u mirovinu, ali Švicarac ističe da još ima dovoljno motivacije za nastavak karijere, a kao glavni cilj za sljedeću sezonu postavio si je Svjetsko nordijsko prvenstvo u Seefeldu.

Ammann je osvojio dva zlata na ZOI 2002. u Salt Lake Cityju, a isto je ponovio 2010. u Vancouveru. Bio je pobjednik Svjetskog kupa 2009/10., ali posljednje dvije sezone je u ukupnom poretku završio na 29., odnosno na 19. mjestu. Također, posljednju pobjedu u Svjetskom kupu ostvario je u studenome 2014. u finskom Kuusamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.