Prvi ljetni mjesec: Pogledajte kako nogometne zvijezde provode prve dane odmora

Foto: Instagram

Prvi ljetni mjesec u godini već je počeo, temperature zraka više su ljetne nego proljetne. Finalom Lige prvaka u Cardiffu te trijumfom Reala završila je klupska nogometna sezona, još se prije kratke ljetne pauze i prijelaznog roka moraju odigrati kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i igrači napokon mogu malo predahnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, neki profesionalci već su na odmoru, primjerice Patrice Evra, francuski nogometaš odabrao je Tajland kao prvu postaju svog odmora te je pritom posjetio farmu slonova, dok je zvijezda Barcelone, Brazilac Neymar, gostovao u američkom TV showu kod Jimmyja Kimmela. Chico Flores vozio je zrakoplov, a John Terry je u Portugalu.

Niti u snu nisam sanjao da ću jednom hraniti ove prekrasne životinje“, napisao je nogometaš Marseillea, koji očito uživa u prvim danima odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuli smo sjajnog igrača Barcelone i zvijezdu brazilske nogometne reprezentacije Neymara? Spomenuti nogometaš priredio je pravi spektakl na krovu gdje tehnicirao, dok se Terry pohvalio ”centaršutem” preko bazena.  Patrick van Aanholt na Tajlandu je pozirao s vrlo opasnom životinjom – tigrom.

@pt___21 and I launching ? @georgie26terry in the pool ??☀️ Not sure where the dinosaur noise came from ?

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

? #holidays #top #summer #enjoy #instapic #instalike #instagood #instacool #instamood

A post shared by Chico Flores (@chicoflores12) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je imao show na krovu gdje je morao tehnicirati, a John Terry pohvalio se kako “centrira” preko bazena. Bivši branič Swansea Chico Flores vozio je avion dok su ga fotografirali, a na Tajlandu je i branič Patrick van Aanholt koji je pozirao s – tigrom. Svi su uglavnom maksimalno opušteni.

Had a wonderfull time in thailand @wkohsamui thank u very much for everything ☀️??❤️??

A post shared by Patrick Van Aanholt (@patrickvanaanholt) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.