PSG može kupiti gotovo sve, ali rezultate ne…

epa09165964 Paris Saint Germain's Marquinhos (2-L) celebrates with Neymar Jr (2-R) after scoring a goal during the UEFA Champions League semi final, first leg soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 28 April 2021. EPA/YOAN VALAT

Kako smo već pisali, napokon je završila dominacija PSG-a u Francuskoj.  Bez obzira koliko su kupovali, koliko su plaćali igrače, poput Neymara, rezultate kakve su željeli nisu imali, a sad su ostali i bez francuske titule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, novi nogometni prvak spomenute zemlje je Lille, koji je večeras pobijedio Angers u gostima te su tako osvojili naslov prvaka sa 83 osvojena boda, dakle, bodom više od PSG-a, koji je svladao Brest, također u gostima.

Drama se vodila oko plasmana u Ligu prvaka, u koju će Monaco bivšeg hrvatskog izbornika  Nike Kovača, nakon što je u gostima kod Lensa odigrao 0:0, a Lyon je iznenađujuće doma poražen od Nice 3:2. Drugim riječima, u Ligu prvaka zajedno s PSG-om te prvakom Lilleom će Monaco, dok će Lyon sa Marseilleom u Europa ligu. Plasman u UEFA konferencijsku ligu izborio je Rennes.

Ligu napuštaju Dijon i Nimes, dok će Nantes u play out.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati 38. kola:

Angers – Lille 0:2

Brest – PSG 0:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lens – Monaco 0:0

Lyon – Nice 2:3

Metz – Marseille 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nnates – Montpellier 1:2

Reims – Bordeaux 1:2

Rennes – Nimes 2:0

St. Etienne – Dijon 0:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strasbourg – Lorient 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.