Pustolovina Hajduka uoči prve utakmice 3. pretkola Europske lige

Foto: Twitter

Nogometaši Hajduka nisu ni sanjali da će se njihov put prema Ukrajini, na prvu utakmicu 3. pretkola Europske lige, pretvoriti u pravu malu pustolovinu, koja je zapravo velika pustolovina ako znamo koliko je preostalo do utakmice u Oleksandrji.  Naime, pravi su problemi nastali kada su Splićani stigli u Krivi Rog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovci su u praznoj zračnoj licu čekali punih sat vremena dozvolu kako bi izašli s prtljagom, iako je jedini putnički zrakoplov u luci bio Hajdukov. No, tu nije kraj Hajdukovih neugodnosti, naime, dodatno je u zgradi zračne luke zadržan jedan od junaka 2. pretkola Europske lige, Franck Ohandza. Kamerunski napadač je više od pola sata čekao odobrenje pa je klub morao reagirati preko veleposlanstva Ukrajine u Zagrebu.

Poslije avanture Hajdukova ekspedicija je pod policijskom pratnjom 2 sata i trideset minuta nastavila autobusom po lokalnim, ne odveć udobnim, prometnicama kako bi došli do jedinog hotela u gradu. Koliko je to bilo naporno za Hajdukovce uoči važne utakmice protiv domaćina govori činjenica da je tek desetak minuta nakon dolaska u hotel momčad krenula prema stadionu Nika gdje je trenirala oko sedamdeset minuta. Trebalo je izdržati takav tempo.

“Raspoloženje u momčadi, nakon torture od putovanja, je izvrsno i svi jedva čekaju početak sutrašnjeg dvoboja”, piše na službenim stranicama “Majstora s mora.”  Najbolji način da se ova tortura zaboravi je pobjeda i konačni trijumf hrvatskog nad ukrajinskim predstavnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.