Put koji vodi do polufinala: Hrvatska osigurala prvo mjesto u skupini i u drugi krug Europskog prvenstva prenosi dva boda

Foto: fah

Nakon prva dva kola Europskog prvenstva, zapravo već poslije furiozne igre i pobjede protiv Bjelorusa 31:23 bile su stvari jasne, Hrvatska je osigurala drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pobjedom protiv Srbije 22:20 Crna Gora je pomogla sebi, ali i Hrvatskoj.  Ostali su pobjedom u igri za drugi krug Eura, a Hrvatskoj su osigurali i prije posljednjeg kola prvo mjesto u grupi, koje bi, uvjereni smo, Hrvatska i bez njihove pomoći izborila. Čeka se još tko će se pridružiti Hrvatima, Crnogorci ili Bjelorusi, odlučit će, dakako, međusobna utakmica. Naša će reprezentacija posve opušteno moći odigrati posljednju utakmicu u skupini A protiv Srbije u ponedjeljak.

Hrvatska će, kako smo već rekli, prvu fazu turnira završiti na prvom mjestu te tako u drugi krug prenijeti dva boda. Utakmice druge faze Europskog prvenstva igrat će se u Beču. Prema svemu sudeći izabranici Line Červara igrat će u skupini s Njemačkom, Španjolskom, Austrijom te Makedonijom. U polufinale će proći dvije najbolje reprezentacije iz skupine. Dodajmo kako je večeras Španjolska deklasirala Njemačku i pokazala da je s pravom uoči Eura svrstana u najuži krug favorita za medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.