(VIDEO) Rafo nakon snimanja navijačke pjesme: Bog i obitelj su mi na prvom mjestu

0
10
Foto: snimka zaslona

Prije nekoliko dana objavili smo navijačku pjesmu ‘Naprijed kauboji’ u izvedbi Laudato TV benda, Rafaela Dropulića – Rafe i Ante Casha. Riječi je napisao Marin Periš, a uz njega je uglazbili Petar Horvat i Saša Maček.

“Ante je predobar lik i drago mi je da smo se našli u istom spotu i projektu. Inače, Ante i ja smo se upoznali 2016. na festivalu ‘Od 2 do 2’ koji se svake godine u kolovozu održava na gradskoj plaži u Pločama. Odmah sam skužio da je veliki čovjek i ljudina, a s takvima volim raditi”, ispričao je za 24sata.

Rafo je pobijedio u showu ‘Story Supernova Music Talents’, pa je ubrzo nestao sa scene. Nakon toga je pobijedio i u showu ‘Farma’, te se zatim okrenuo Bogu i oženio Marinu s kojom je u braku sedam godina.

Postao je i otac te je upisao studij, a sada radi kao stručni referent na Odjelu za turizam te je voditelj na Laudato TV-u.

“Možda nekad nešto i izdam, snimim spot, napravim koncert, ali ne vidim sebe kao čovjeka koji će sve podrediti uspjehu i slavi kao što je to bilo nekad. Bog i obitelj su mi na prvom mjestu i dokle god to dvoje ‘štima’ sve je u redu”, ispričao je.

Izvor: narod.hr/24sata