Rakitić i Pašalić asistenti, Chelsea s 4:0 deklasirao Juventus

epa09599786 Players of Chelsea celebrate after scoring a goal during the UEFA Champions League group H soccer match between Chelsea FC and Juventus FC in London, Britain, 23 November 2021. EPA/Facundo Arrizabalaga

Chelsea je u derbiju večeri u sklopu petog kola Lige prvaka na Stamford Bridgeu svladao Juventus s uvjerljivih 4:0, osiguravši plasman u osminu finala, a hrvatski reprezentativci Ivan Rakitić i Mario Pašalić bili su asistenti u redovima Seville, koja je s 2:0 svladala Wolfsburg, te Atalante, koja je odigrala 3:3 u ludoj utakmici s Young Boysima. Od prve minute u akciji je u šest vwečernjih utakmica bilo šest hrvatskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je pobijedio u Londonu Juventus izmimo uvjerljivo, čime je uz torinski klub iz skupine H osigurao prolaz u osminu finala ovosezonske Lige prvaka.

Za Chelsea, zbog ozljede, nije igrao hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Malmö je upisao prvi bod. Na domaćem terenu je odigrao 1:1 protiv Zenita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini E je Bayern ovog utorka u jednom od dva ranijea dvoboja ostvario petu pobjedu u isto toliko nastupa (2:1 u Kijevu protiv Dinama).

Xavi je kao trener Barcelone debitirao u Ligi prvaka, a njegova je momčad propustila meč-loptu protiv Benfice na domaćem terenu i odigrali su 0:0.

Nakon što je Manchester United pobijedio Villarreal u gostima s 2:0, golovima Cristiana Ronalda i Sancha u završnici utakmice, u toj skupini F je Atalanta imala priliku izbiti na drugo mjesto pobjedom u Bernu kod Young Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Pašalić je za goste igrao do 71. minute, a dvadeset minuta ranije je spustio loptu za Palomina koji je u tom trenutku pogodio za vodstvo 2:1 Atalante.

Sevilla se vratila u igru domaćom pobjedom 2:0 protiv Wolfsburga, a sjajnu je asistenciju upisao Ivan Rakitić.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.