Rakitić o Modriću: ‘On je jedan od malo igrača koji mogu promijeniti cijelu ekipu’

Foto: Instagram

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić vratio se u Sevillu nakon što je prošle sezone otpisan u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U intervjuu za Marcu govorio je o prijatelju Luki Modriću.

“Ako dobro poznajete Luku, onda vas ne bi trebalo iznenaditi to kako sada igra. On je jedan od malo igrača koji mogu promijeniti cijelu ekipu kad se pojave na terenu, sposoban je napraviti da drugi budu bolji. Svi vide koliko je važan. Nije bitno što piše u njegovoj putovnici, nije bitan datum. Nadam se da protiv nas neće imati tako dobru utakmicu”, rekao je Rakitić pa dodao:

“Sigurno je da ćemo porazgovarati prije utakmice, Luka je moj veliki prijatelj. Želim mu sve najbolje i on to zna, svjestan je podrške koju ima u Sevilli.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Luka je moj veliki prijatelj. Želim mu sve najbolje i on to zna, svjestan je podrške koju ima u Sevilli”, ističe.

Govorio je i o nastupima svog kluba u Europi.

“Izgubili smo od Chelseaja u Ligi prvaka i sada moramo reagirati u prvenstvu na pravi način. Moramo zaboraviti utakmicu s Chelseajem i posvetiti se Realu. Znamo kakva ekipa je Real i kako igra, znamo što mogu napraviti protivniku čak i kad su u krizi kao sada. Svi tijekom sezone imamo bolje i lošije trenutke. Da bi se pobijedilo Real, potrebno je odigrati odličnu utakmicu, moramo ih napasti”, rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Realu treba pobjeda, ali nama treba više. Svejedno je protiv koga igramo, mi želimo pobjedu. Naravno da je lijepo pobijediti Real, ali najbitnija su tri boda. Prvenstvo je jako komplicirano i želimo iskoristiti svaku priliku koja nam se pruži”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.