Mourinho poručio Kloppu i Guardioli: ‘Nisam čuo nikakvo plakanje zbog nas’

Foto: fah

Njemački stručnjak i trener Liverpoola Jürgen Klopp te Katalonac na klupi Manchester Cityja Pep Guardiola ove su sezone najveći kritičari zbog zgusnutog rasporeda i zaista nevjerojatnog ritma utakmica kojeg imaju momčadi u Engleskoj, ali i širom Europe, a pogotovo one najbolje momčadi, koje se bore na tri fronte. Dakako, ovakav ritam uzrokovan je pandemijom koronavirusa koja je potpuno preokrenula gotovo cijelu 2020. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp i Guardiola su poručili su kako je ovakav ritam jednostavno previše te da zbog njega imaju velikih problema s ozljedama igrača. Međutim, nakon njihovih žalbi odlučio se oglasiti i Jose Mourinho koji je, kao i obično, bio protiv mišljenja svojih rivala. Portugalski stručnjak je poručio da mu nije jasno zašto se Klopp i Guardiola sada žale i zašto se nisu žalili kada je Tottenham imao isto tako zgusnut raspored na početku ove sezone.

“Mi smo u jednom trenutku igrali četiri utakmice u jednom tjednu. Tada nisam čuo nikakvo plakanje ili podršku za nas. A, sada su moje kolege itekako glasne oko ovog problema”, poručio je Mourinho. Naravno, očekuje se da će Klopp i Guardiola odgovoriti na ovo ”bockanje” Jose Mourinha, s obzirom kako se sve tri momčadi zapravo bore za vrh engleskog nogometa.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.