Rakitić opet izostavljen: ‘Tehnička odluka’ ili nešto više?

rakitić
Foto: fah

Čini se da nova godina nije donijela poboljšanje Rakitićeve situacije u Barceloni – ostao je bez poziva za nedjeljnu utakmicu Barcelone i Villarreala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji nemaju objašnjenje za Rakitićevo izostavljanje, klub je to objasnio kao “tehničku odluku”. Tvrde da je moguće kako je Enrique jednostavno odlučio odmoriti hrvatskog veznjaka, ali da je potpuno jasno da Rakitić više Barceloni nije važan kao proteklih sezona.

Podsjetimo i na nekoliko izjava posljednjih dana od strane trenera Luisa Enriqea, nevezanih uz Rakitića, ali vezanih uz igrače općenito.

“Vidjeli smo kako pomažu Realu, zna se kako to ide…”, rekao je Gerard Pique nakon poraza Barcelone od Athletic Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Normalno je da igrači tako reagiraju nakon utakmice u kojoj ne dobiju ono što smatraju da su zaslužili,” rekao je Luis Enrique u nedjelju novinarima.

“U prvom su poluvremenu bile visoke tenzije među igračima pa je i reakcija bila takva. Igrači trebaju kontrolirati svoje emocije što je više moguće.”

“Smatram da uvijek trebamo biti oprezni u svom ponašanju kada se ono donosi na profesionalce i ljude iz nogometne obitelji. Teško je donijeti odluku u djeliću sekunde, a mi se u ovoj zemlji bavimo analiziranjem onoga što se dogodilo na utakmici i fokusiramo se na takve stvari.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da trebamo podvući crtu ispod onog što kažemo, uvijek pokušavam pokazati respekt,” zaključio je trener Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.