Rakitić otkrio poruku koju je dobio iz Barcelone prije pobjede nad Atleticom

Foto: fah

U derbiju 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva Sevilla je pobijedila vodeći Atletico Madrid sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučujući pogodak zabio je Marcos Acuna u 70. minuti na asistenciju Jesusa Navasa. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret za Sevillu, dok Šime Vrsaljko i Ivo Grbić nisu nastupili za goste.

“Jedan od mojih prijatelja iz Barcelone napisao mi je poruku: “Znate što trebate napraviti”, ali pobijedili smo zbog sebe, svatko vodi svoje bitke. Mi želimo igrati Ligu prvaka”, rekao je Rakitić nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.