Rakitić ponosan nakon pogotka i pobjede: ‘Mogli smo zabiti i više od tri’

epa08760171 N'Golo Kante of Chelsea (L) in action against Ivan Rakitic of Sevilla (R) during the UEFA Champions League group E soccer match between Chelsea FC and Sevilla FC in London, Britain, 20 October 2020. EPA/Adam Davy / POOL

Nogometaši Seville pobijedili su Krasnodar sa 3-2 u susretu 3. kola E skupine Lige prvaka, a pogodak je zabio i Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Način na koji smo išli naprijed pokazao je toliko hrabrosti i samopouzdanja, zaista impresivno. Mogli smo zabiti i više od tri. Moramo učiti iz malih detalja što se dogodilo u prvom dijelu da se ne dogodi opet. Ponosan sam što sam Sevillista”, rekao je Rakitić nakon utakmice.

Trener slavljeničke momčadi, Julen Lopetegui, slaže se s njim.

“Bila je to zaslužena, ali teška pobjeda. Sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Dobro smo počeli, ali nismo dobili penal, oni su zabili iz slobodnog udarca i penala i gubili smo 0-2. Bilo je puno vremena onda do kraja, Navas je dobio i crveni, ali momčad je pokazala dobar stav”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.