Uskoro dogovor u NBA ligi: Hoće li ovog datuma početi nova sezona?

epa08725531 Miami Heat forward Bam Adebayo (R) drives past Los Angeles Lakers forward Anthony Davis (L) in the first quarter of their NBA Finals basketball game four at the ESPN Wide World of Sports Complex in Kissimmee, Florida, USA, 06 October 2020. EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Udruga igrača blizu je dogovora s vodstvom NBA lige kojim bi se omogućilo da nova sezona započne 22. prosinca. Očekuje se da će u osnovnom dijelu na rasporedu biti 72 utakmice, odnosno deset manje nego što je to uobičajeno, izvjestio je američki ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi bila dobra vijest i za hrvatsku košarkašku reprezentaciju, jer bi igrači iz NBA lige mogli sudjelovati na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Tokiju kojem je domaćin Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.