Rakitić: ‘Rekao sam izborniku da nikada ne bih mogao reći ‘ne’, ni njemu, niti našoj reprezentaciji’

ivan rakitić
Foto: fah

Ivan Rakitić bio je gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici protiv Rusije (1:0) na Poljudu. Hrvatska je osvojila prvo mjesto i izborila Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dolazak u Hajduk? Ne znam. Nikad ne reci nikad. Hajduk je uvijek velika mogućnost. Trenutno se ne vidim nigdje drugdje nego u Sevilli, ali ne znam što će biti na kraju. U ovom trenutku teško se mogu vidjeti u nekom drugom klubu osim Seville”, rekao je 33-godišnji Rakitić za Sportske novosti i dodao da ne zna dokad će igrati.

Reprezentacija je za njega završena priča, ali je spreman uskočiti ako zatreba izborniku Zlatku Daliću.

“Za mene je reprezentacija gotova i riješena priča. Rekao sam izborniku da nikada ne bih mogao reći ‘ne’, ni njemu, niti našoj reprezentaciji u nekoj, ne daj Bože situaciji da se nešto dogodi. Ali, ne razmišljam više o reprezentaciji, znam da nisam donio odluku o oproštaju da bih i dalje bio u konkurenciji. Preda mnom su najljepše godine u kojima sam posvećen klubu, više radim i uživam nego ikada u karijeri. Sada imam pravo za reprezentaciju samo navijati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na status Ante Rebića koji je nakon Europskog prvenstva nije pozivan u reprezentaciju jer je javno kritizirao izbornika.

“Meni je Rebić veliki prijatelj, jedan od najbliskijih bivših suigrača u reprezentaciji. Kao bivši suigrač reći ću da Rebić mora biti u reprezentaciji, pogotovo kada vidite kako igra u Milanu i koliko je već dao nacionalnoj vrsti. Šteta je što ga nema. Najbolje bi bilo kada bi se sve strane sjele, razjasnile situaciju i pronašle zajedničko rješenje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.