Serdarušić debitira protiv Marozsána

Zagreb, 19.11.2021. - Konferencija za medije hrvatske Davis Cup reprezentacije uoči nastupa na završnom turniru u Torinu. Na fotografiji Nino Serdarušić. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Izbornici hrvatske i mađarske reprezentacije Vedran Martić i Gábor Köves objavili su sastave za predstojeći dvoboj u skupini Davis Cupa u Torinu, koji će u dvorani Alpitour započeti u nedjelju u 10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom meču će igrati Nino Serdarušić i Fabian Marozsán, a našem će tenisaču to biti debitantski nastup u ovom natjecanju (bio je među petoricom igrača prošle godine u susretu protiv Indije, ali tada nije zaigrao). Nino će tako postati ukupno 28. hrvatski tenisač s nastupom u Davis Cupu od prvog samostalnog sudjelovanja Hrvatske 1993. godine.

Nakon njih na igralište će Marin Čilić i Zsombor Piros jer je prvi reket mađarskog sastava Marton Fucsovics odustao od nastupa zbog ozljede.

Za dvoboj parova prijavljeni su Nikola Mektić i Mate Pavić s hrvatske te Fabian Marozsán i Peter Nagy s mađarske strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj je za prolazak u četvrtfinale s prvog mjesta u skupini dovoljan samo jedan bod. Osvoji li prvu poziciju, već u ponedjeljak će u Torinu igrati protiv Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.