Rakitić se nada produženju ugovora sa Sevillom: Suigrači me trebaju

rakitić
Foto: fah

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić (35), kojeg je u petak UEFA izabrala za igrača tjedna, rekao je kako ne razmišlja o odlasku iz Seville te da želi raditi u klubu i nakon okončanja igračke karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Želim igrati dok god se vidim sposobnim pomagati ekipi i imati u važnu ulogu u njoj. Sada se osjećam snažnim, konkurentnim, primjećujem da me suigrači trebaju na terenu i izvan njega. Nadam se produženju ugovora i što dužem ostanku ovdje, izjavio je Rakitić u intervjuu za španjolski sportski portal Relevo.
Ugovor mu vrijedi do 30. lipnja 2024. godine i jedan je od kapetana momčadi.

– Trenutačno još ne znam što ću raditi kasnije jer sam uvjeren da je preda mnom i dalje razdoblje na zelenom terenu. No, također sam svjestan da mi više nije 25 godina pa pomalo gledam čime se baviti u budućnosti, rekao je bivši hrvatski reprezentativac, osvajač srebrne medalje sa Svjetskog prvenstva 2018.

Rakitić je igrao za Sevillu od siječnja 2011. do lipnja 2014., kada je otišao u Barcelonu, pa se vratio u rujnu 2020. u Sevillu, od kuda mu je supruga Raquel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poštujem svakog igrača koji se na kraju odluči za posljednje iskustvo, ili avanturu, daleko u inozemstvu no sve moje misli usmjerene su na Sevillu. Ovdje imam sve što želim i trebam. Osjećam da mogu igrati još neko vrijeme i pregovarati s Monchijem (sportskim direktorom) i potpredsjednikom kluba oko nastavka igranja. Draže mi je to nego ih pitati možemo li dogovoriti neku funkciju izvan terena, zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.