Rakitić se naljutio na suca pa iznio prijedlog koji mi mogao revolucionizirati nogomet:

rakitić
Foto: fah

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić, čija je Sevilla u subotu upisala treći poraz u početna tri kola španjolskog prvenstva, naljutio se na suca jer mu je poništio gol u porazu 1:2 od Girone, ali i jedanaesterac nakon slobodnog udarca koji je izveo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Suci bi trebali stati ovdje i objasniti što rade. Čini se da ne razumiju dobro igru, a toliko godina sude. Izgleda da se ovdje zabavljamo i glupiramo”, izjavio je 35-godišnji Rakitić na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan nakon utakmice.

“Jedan dan nešto dosude pa to isto ne dosude drugi dan. Sviraju penal pa ga kasnije ponište. Trebaju im tri minute da označe zaleđe… Ne razumijem to”, dodao je.

‘Sviđa mi se što se sve snima toliko, ali…’
“Sviđa mi se što se sve snima toliko, štoviše odlično je, ali ja bih volio da nam objasne te svoje odluke. Čujem da se na jednoj snimci vidi moja noga ispred, a na drugoj branič Girone kao zadnji”, istaknuo je dokapetan Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.