Rakitiću 15 minuta u derbi pobjedi Seville nad Betisom

U najvećem andaluzijskom nogometnom derbiju Sevilla je kao gost pobijedila Real Betis 2-0 i gradskog suparnika gurnula korak do pada u drugu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključni trenutak utakmice dogodio se 30. minuti kada je sudac Carlos Velasco dosudio kazneni udarac za goste i pritom isključio domaćeg stopera Juana Carlosa. Kazneni udarac je uspješno realizirao Kevin Gameiro. Isti je igrač u 82. minuti drugim golom razriješio sve dvojbe oko pitanja pobjednika. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić je dobio predah nakon ogleda protiv Porta u Europskoj ligi, pa je zaigrao u posljednjih 15 minuta.

Današnjom pobjedom Sevilla je ostala na petom mjestu sa 56 bodova, tri manje od Athletic Bilbao na četvrtoj poziciji, posljednjoj koja osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka. Real Betis je ostao na začelju sa 22 boda, deset manje od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.